2 Haziran 2009 Salı

Para sıçan taraftar ve 45 tl ye basketbol maçı


Final serisinde deplasmanda oynayacağımız maçların bilet fiyatları açıklandı.

2 sezon önceki final serisinde Abdi İpekçi'de Efes'in evsahipliğinde oynanacak 2 maçta bilet satışı yapmazlar, salonu boş bırakmak pahasına bizi içeri almazlar diye düşündüğümüz Efes yönetimine bir özür borçlu hissetmiştik kendimizi. Hiç engel olmadılar, mahçup olduk.

Aynı inceliği bu kez beklemiyorduk. Bir süredir aralar limoni olmaktan öte pek gergin. Mutlaka çok az Fenerbahçe taraftarını içeri alacaklardır, bizim için ancak zorunlu oldukları miktarda bileti satışa çıkarıp zorluk çıkaracaklardır diye düşünüyorduk ama bilet fiyatlarını Fenerbahçe stadı seviyelerini çıkartacaklarını pek ummuyorduk.

45 tl oha.

Efes'in basketbola bugüne dek yaptığı devasa yatırımların yanında lafı olmaz bu bilet fiyatlarının zaten biletten para kazanacak değiller, bu paraya ihtiyaçları da yok. Hem Fenerbahçe taraftarı kazansa da kaybetse de maçtan önce ve maçtan sonra 3 er 5er yuvarlıycak Efes'leri, oradan da kazanacaklar. Ama ayıp be, memlekette basketbol sevdasını düçlendirmeye çalışan Efes'in yaptığı ayıp.

2 deplasman maçına 90 lira vereceğiz.

Sevdamıza kimse engel olamaz diyerek gideceğiz, para sıçıyoruz ya....



2 yorum:

UÇAN SALİH dedi ki...

ne ayıbı yaaa :)
bunun adı şerefsizlik,
hesap sorulmalı,
eğer haklarımızı savunan bi başkanımız-yönetimimiz varsa ortalığı ayağa kaldırmalılar.

tozlu parkeler dedi ki...

Yönetim bu konuda dün bir açıklama yaptı ama nafile.
Fiyatları istedikleri gibi belirliyebiliyorlar, bu konuda federasyonun daha önceden belli kararlar alıp sınırı çizmesi gerekirdi.
600 kişilik yer ayırmışlar bize kalan biletleri de satmayıp, eşe dosta, çalışanlara falan dağıtacaklarmış.
Oralardan bir kısım bileti toplarız gerçi.