29 Mayıs 2009 Cuma

Ağır abiler işin içine girince...


Yarı final serisinin ilk 2 maçında benzer tablolar yaşandı. Telekom beklenenden daha sert ve dirençli başladı maça ama 1. periyotların sonlarına doğru Fenerbahçe'nin ağır abileri sahaya girince işler değişti.
Mirsad ve Solomon dağılın biz geldik dercesine benchten gelip maçları kopartıp aldılar.
Zaten her iki maçta da Fenerbahçe açısından ilginç istatistikler çıktı ortaya.
Benchten gelenler ilk 5'te başlayanlara fark attılar istatistiklerde.
Oyuncuların maça ve takıma katkılarını salt istatistiklere bakarak açıklama gafletine düşmem hiç ama ikinci maçtaki ilginç istatistikleri de verelim.


Maça ilk beş başlayanlardan sadece Devin Smith çift haneli sayılara ulaşabilmiş, 10 sayısı var 6 riabaund alıp 1 asist yapmış ekstra katkısı bloklarda oluyor onun tabii, 2 de blok yapmış. Green 5 sayı 1 riabund 2 asist, Semih 4 sayı 5 riabund'la kendi ortalamalarının da altına düşmüşler. İki maçtır ilk beş başlamasına rağmen kafası sahada olmayan Rasim 3 sayı 2 ribaund 1 asistle oynamış. Kaptan 0 sayı çekti, şaşırttı 2 riabund 3 asisti var. İlk beş oynayanlar toplamda 22 sayı üretmişler.

Kenardan gelenler coşmuşlar. Solomon ve Mirsad 17 şer sayı bulmuşlar. Kral ayrıca 3 ribaund 5 asist, Mirsad 5 riabund üretmiş. Oğuz Savaş 10 sayı 2 riabund, Ömer Aşık 10 sayı 9 riabund 1 asistle oynamış. Preldziç özellikle son periyotta takım hücumda çok sıkıştığında penetrelerle Telekom'un savunmasını bozdu ve 9 sayı 1 ribaund 1 asistle oynadı. Kenardan gelenler toplamda 63 sayı üretmişler. İlk beş başlayanların neredeyse 3 katı.

Hiç yorum yok: