5 Nisan 2010 Pazartesi

Bu pankarttan rahatsız olmak


Fenerbahçe stadında bu pankarttan rahatsız olup o pankartı, gecesini gündüzüne katarak, ertesi günkü sınavını hiçe sayıp, cebindeki son kuruşu beze, boyaya harcayarak hazırlayan kişilere küfür eden, yetmedi yumruk atan hakettiği cevabı alınca da polise sığınıp koca bir tribüne polis saldırısının kıvılcımını yakan kişinin Fenerbahçe tribününde işi ne ?

Orası milyonlarca Fenerbahçe sevdalısının ömürleri boyunca kalplerindeki tek değişmez aşklarını ifade ettikleri bir mabed.

Oturma odandaki televizyonun önünden geçen çocuğunu azarlar gibi orada pankart açanlara tepki koyamazsın.

Son yıllarda, siz müşterileri buranın gerçek sahibi olarak gören yönetim arkanızda diyerek fazla şımardınız ama bereket o tribünleri babasının malı gibi değil, babalarından çocuklarına taşınacak miras olarak görenler hala direniyorlar.

Çıplak elleriyle ve yürekleriyle koruyorlar tribün yaşamını.

Sarı melekler kaçırdıkları Avrupa şampiyonluğunun ardından gözyaşlarına boğulurken onlar için açılan pankartttan rahatsız olan sizin gibiler sadece galibiyetlere sevinebileceksiniz, hiç bir zaman o gözyaşlarını akıtan, bu formayı zaferleri kadar yenilgileriyle de büyütenlerin kalplerine ortak olamayacaksınız.

Hiç yorum yok: